Offerte

Prijsbepaling
Zonder tussenkomst van een intermediair hebt u rechtstreeks contact met mij, de vertaler zelf. Dat praat een stuk gemakkelijker én u bespaart kosten. Ik kan u eventueel direct aanvullende informatie verschaffen en geef u de levertijd op. Voor het bepalen van de prijs van een vertaling is vooral de omvang belangrijk; meestal wordt een tarief per woord gehanteerd. Dit woordtarief is echter ook afhankelijk van het soort tekst, de moeilijkheidsgraad en de urgentie.

Beëdigde vertalingen
Beëdigde vertalingen zijn altijd iets duurder. De lay-out van de vertaling moet namelijk hetzelfde zijn als die van het brondocument. De vertaling moet aan het originele document worden gehecht en beide documenten moeten voorzien zijn van de stempel van de vertaler. Ook moet er een verklaring bijgevoegd worden waarin staat dat de vertaler trouw is gebleven aan de brontekst en bevoegd is om de vertaling te beëdigen.

Bestand uploaden
Hebt u een vertaling nodig en wilt u weten wat u dat gaat kosten? In het paarse gedeelte hieronder kunt u uw tekst invoegen of een bestand uploaden. U krijgt dan, op korte termijn en geheel vrijblijvend, een offerte toegestuurd.